Nooit meer een vieze vloer

Last van een vies of nat kantoor? En wordt het in de herfst en winter een stuk erger? Misschien dacht je dat een gewone deurmat voldoende was, en heb je nu een bordje opgehangen met ‘voeten vegen a.u.b.’. Dat is in de meeste gevallen echter niet voldoende! In dit geval kan een droogloop mat jou enorm veel helpen om het kantoor netjes en droog te houden. Een klein matje hiervan is meestal niet voldoende, maar een van groter formaat waar je dus echt overheen loopt zal veel resultaat geven.

Op maat en in kleur

Wanneer je naar een bouwmarkt of interieurzaak gaat zullen ze je wel een aantal droogloop matten aan kunnen wijzen. Echter hebben ze hier vaak maar een beperkt aantal kleuren beschikbaar en meestal maar 1 of 2 maten. Soms kun je een droogloopmat per meter kopen echter is dat maar in een paar kleuren. Wanneer je een uitgesproken kleur in je huisstijl hebt kan zo’n mat al flink afsteken in je kantoor. En een klein matje neerleggen zodat het niet zo opvalt schiet je natuurlijk niks mee op.

Onze tip? Kijk eens online! Er zijn verschillende bedrijven die online ook een webshop hebben. Hier kun je eenvoudig een droogloopmat bestellen in de gewenste kleur. Ook kun je vrijwel altijd een specifieke maat kiezen zodat de mat ook nog eens perfect in het interieur van jouw kantoor past.

Droogloopmat huren?

Het klinkt misschien raar om een mat te huren, maar met een professionele droogloopmat is dat niet gek. Het huren van zo’n mat heeft veel voordelen. Zo krijg je het juiste advies bij het uitzoeken van de mat die perfect bij jouw kantoor past. Daarnaast wordt hij regelmatig gewassen en ge├»mpregneerd waardoor hij ook schoon blijft en perfect blijft werken.